Economie ROPRES

În urma fuziunii, iQuest devine Nagarro. Ambele companii sunt deținute de grupul german Allgeier SE

În urma fuziunii, iQuest devine Nagarro. Ambele companii sunt deținute de grupul german Allgeier SE
Distribuiți acest articol!

Portret Voiciu Stoiciu, Nagarro Timisoara joi 6 august 2020. foto Sebastian Tataru

Nagarro, lider global în inginerie digitală și soluții tehnologice, și iQuest, companie internațională de dezvoltare software cu sediul în România, au finalizat tranziția în urma fuziunii anunțate în august anul acesta. Ambele companii sunt deținute de grupul german Allgeier SE.

După perioada de tranziție începută în urmă cu câteva luni, Nagarro România va avea echipe mixte – cu angajați atât din iQuest, cât și din Nagarro – care vor lucra la proiecte de inginerie, dar și din alte domenii ale organizației. Noua echipă din România se va alătura rețelei globale de specialiști Nagarro, care lucrează pentru companii de top din industria auto, logistică, telecom, retail și alte industrii cheie.

„Din fericire, faptul că ambele organizații au fost construite pe principii similare și au crescut pe baza unui set puternic de valori de bază, a fost destul de ușor pentru noi să invităm colegi din ambele organizații să facă parte din proiecte comune și să accepte această provocare. În viitorul apropiat vom avea din ce în ce mai multe astfel de proiecte, ajungând în cele din urmă să funcționăm ca o singură organizație ”, a declarat Voicu Stoiciu, Managing Director Nagarro în România.

Nagarro, cu sediul central în Germania, este o companie globală de servicii tehnologice cu o creștere rapidă, cu peste 8.400 de angajați în 25 de țări. Compania deservește peste 750 de clienți din întreaga lume, mulți dintre aceștia fiind companii consacrate, lideri în domeniile lor: producție, retail, transport și logistică, servicii financiare și alte industrii. Anul trecut, Nagarro a generat venituri de 402 milioane de euro.

O mare parte din venituri, peste jumătate, provin din servicii de Digital Product Engineering, însă Nagarro oferă, de asemenea, Managed Services (19%),

 » sursa: ziuadevest.ro


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...