În timp ce politicienii dezbină, Vlad Bilețchi(AUR Moldova) unește: Autostrada Ștefan cel Mare

În Republica Moldova nu s-a discutat absolut niciodată de o autostradă, politicienii nici nu și-au propus măcar să facă așa ceva, ce să spunem și de execuție. Tânărul Vlad Bilețchi, președintele Alianței pentru Unirea Românilor din Republica Moldova a venit de Ziua Independenței cu un proiect concret ca să îi unească pe români.

Partidele politice îi țin pe moldoveni dezbinați numai ca să poată controla resursele bugetare și instituțiile statului. Ei nu au nevoie de autostrăzi deoarece nu circulă cu mașinile scumpe prin Republica Moldova.

De Ziua Independenţei României, Alianţa pentru Unirea Românilor propune un proiect revoluţionar: construirea unei autostrăzi care să îi unească și care să străbată republica de la nord la sud și care să pornească de la Bălți, Chișinău, Cahul și apoi să treacă Prutul la Galați. Autostrada „Ștefan cel Mare” va avea ramificații și către Iași și Tiraspol. Vorbim de o autostradă de aproximativ 400 de kilometri cu câte două benzi de circulație și una de rezervă” scrie președintele Alianței pentru Unirea Românilor din Republica Moldova, Vlad Bilețchi.