ROPRES

„In genunchi, ba!”. Un consilier PSD i-a legat o talanga de gat unui cioban si l-a filmat pentru TikTok, in rasetele prietenilor – Video

Distribuiți acest articol!

Un cioban din comuna Zapodeni a fost umilit de patronul stanei, Lucian Panainte, consilier local PSD. Politicianul i-a legat o talanga de gat si l-a pus sa tea in genunchi, totul fiind filmat pentru amuzamentul prietenilor sai.

PSD-istul, impreuna cu un alt prieten de-al sau, i-au legat barbatului o talanga de gat si l-au pus sa mearga in genunchi si sa faca precum un berbec. Panainte este inginer de profesie.

La un moment dat, pentru a fi sigur ca victima sa va fi vazuta de toata lumea, patronul stanei ii ia acesteia sapca de pe cap, moment in care ciobanul realizeaza ca este filmat. Acesta se ridica imediat in picioare si incearca in repetate randuri sa opreasca video-ul, fara sanse de reusita. Ba mai mult, mai primeste si o injuratura din partea celui care ii este sef, subliniaza Vremea Noua.

PSD-istul a postat filmul pe TikTok, sperand ca asa va obtine mai multa simpatie din partea consatenilor. Insa oamenii au reactionat indignati.

“Acest baiat, Panainte Lucian, pe langa faptul ca este om cu carte, absolvent de facultate, mai este si consilier local. In calitate de ales al cetatenilor din comuna, el ar trebui sa fie un exemplu pentru ceilalti, copiii sa aiba ce invata de la el. Din pacate, el nu se afla la prima astfel de abatere. In trecut, a mai pus un baiat extrem de necajit din satul nostru sa se intinda pe jos si sa faca precum ursul. I-a dat o bere si l-a batjocorit. Ii place sa umileasca oamenii, in special pe cei neajutorati”, a declarat un cetatean din Zapodeni pentru Vremea Noua.

Potrivit Codului Penal, “atingerea adusa onoarei ori reputatiei prin cuvinte, prin gesturi sau prin alte mijloace, ori prin expunerea la batjocura, se pedepseste cu inchisoare de la o luna la trei luni sau cu amenda.

Consilierul local Lucian Panainte a refuzat sa comenteze incidentul, spunand ca nu poate vorbi la telefon.

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...