Împușcături în Vâlcea. Oamenii legii au tras 4 focuri de armă pentru aplanarea unui conflict în trafic

Împușcături în Vâlcea. Oamenii legii au tras 4 focuri de armă pentru aplanarea unui conflict în trafic

Doi bărbați au fost reținuți, astăzi de dimineața, de polițiștii din Vâlcea, după un scandal în trafic. Pentru aplanarea conflictului, polițiștii și jandarmii au fost nevoiți să tragă patru focuri de avertisment.

Un accident între o mașină și o căruță a avut loc sâmbătă seara pe drumul dintre orașul Bălcești și satul Benești, din județul Vâlcea. Conform polițiștilor, la locul producerii accidentului și-au făcut aparția mai multe persoane, iscându-se un conflict spontan între aceștia și șoferul mașinii. Două dintre persoane aveau asupra lor obiecte contondente, potrivit Digi24.

Polițiștii și jandarmii i-au somat să înceteze

Polițiștii și jandarmii i-au somat să înceteze, însă pentru aplanarea conflictului au fost nevoițiți să efectueze patru focuri de avertisment, în plan vertical. În acel moment, mulțimea a plecat, iar doi bărbați ce se manifestau violent au fost imobilizați, încătușați și conduși la sediul poliției.

Persoanele implicate în accident și în conflict nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Tot în Vâlcea, polițiștii au dispus duminică dimineața reținerea a doi bărbați după ce au făcut scandal

Pe de altă parte, tot în Vâlcea, polițiștii au dispus duminică dimineața reținerea pentru 24 de ore a doi bărbați de 23 și 33 de ani, ambii din satul Otetelișu, cercetați pentru distrugere, amenințare și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Bărbații au fost încarcerați la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Cercetările în acest caz continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești.

ȘTIRI VIDEO GdS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.