Important investitor: USR a eșuat. Buturuga mică nu a răsturnat carul mare

Dan Ioan Popp este fostul manager și acționar principal de la compania de dezvoltări imobiliare IMPACT SA. Acum s-a cam retras și privește cu ochi critici situația politică din România dar de la umbra a câteva milioane de euro făcuți din imobiliare.

Dan Ioan Popp crede că USR este în realitate marele pierzător al acestor alegeri locale deoarece a obținut cel mai mic procent electoral de când se află în parlamentul României:

„Alegeri….(locale și nu numai)

Buturuga mică NU a răsturnat caru’ mare☹️

Doar 60 de voturi din 1009 nu i-au adus primăria, dar nici măcar un loc în Consiliul Local !

Uluitoarea Mihaela Stan * , cu un CV impresionant și implicare exemplară în viața publică a comunei Vadul Ciorii din Ialomița, în ciuda promovării personale făcute chiar de Dacian Cioloș , a fost practic …. ignorată de locuitorii din Bărăganul tradiționalist, care , dureros…, i-au acordat doar circa 6% din voturi, descalificând-o irevocabil politic .🤔

Dacă minunea se întâmpla și super înzestrata Mihaela Stan ar fi câștigat primăria ,dând la o parte candidații tradiționaliști ai PNL-ului și PSD-ului , atunci ar fi fost o certitudine că progresul a pătruns în România reală și că USR-PLUS este semnificativ apreciat si îndemnat să guverneze țara cu adevărat spre schimbarea atât de invocată.

Victoria Mihaelei Stan ar fi fost net superioară victoriei lui Nicușor Dan.

Atunci buturuga mică (progresistă) ar fi răsturnat carul mare al tradiționaliștilor care încă domină România .😲

Probabil ,asta este România , azi.

Oare USR-PLUS ce învață din asta ?”