Ies la iveală intențiile ascunse ale consilierilor USR-PLUS. Viceprimarul lui Vlad Voiculescu nu a primit un control total asupra spitalelor

Tot mai multe voci spun că intenția consilierilor USR-PLUS de a respinge bugetul făcut de Nicușor Dan nu este pentru interesul cetățeanului ci mai degrabă pentru interesul lui Vlad Voiculescu care vrea cu toată voința să controleze spitalele Capitalei. Halal transparență sau depolitizare din partea partidului USR-PLUS.

Bugetul Capitalei a fost respins, miercuri, cu 17 voturi „pentru”, 22 „împotrivă” și 14 abțineri.

Gestul consilierilor USR PLUS de a nu vota bugetul Capitalei arată iresponsabilitate, afirmă deputatul PNL Florin Roman: „La mijloc nu stau grijile față de investiții, ci doar supărarea că viceprimarului lui Vlad Voiculescu nu a primit un control total asupra spitalelor” spune Florin Roman PNL.

„Nu, la mijloc nu stau grijile față de investiții sau de incapacitatea de plata a primăriei Capitalei, ci doar supărarea că vicele domnului Vlad Voiculescu nu a primit ce își dorea, un control total asupra spitalelor! Se pare că scandalul din guvern provocat de dl Voiculescu este acum exportat la primăria București. Cine are de câștigat din tot acest joc politic plin de interese! Unul singur: PSD”, conchide Florin Roman.