Ialomița a decis viitorul unei localități din ILFOV: 1 000 de flotanți

În Tunari au fost aproape 1 000 de persoane deținătoare de cărți de identitate cu vize de flotant și care au votat viitorul primar.

Despre situația din Tunari știe toată România: cozi interminabile și o prezență la vot peste media națională.

Mai multe persoane au fost amendate și li s-a deschis dosar penal pentru fraudă electorală.

Aici aproape 1 000 de votanți aduși din Ialomița, Dâmbovița și București au asigurat ASL(PSD) suficiente voturi ca aceștia să obțină mandatul de primar.

Poliția a deschis un dosar penal pentru fraudă electorală. Se știe că peste 2 000 de vize de flotant au fost realizate în ultimele 12 luni. Mai multe locuințe au avut zeci de voturi înregistrate, unele aproape de 100.

Există posibilitatea ca aceste alegeri locale să nu fie validate datorită obținerii mandatului prin fraudă electorală. Este de văzut cum va răspunde judecătorul la materialul prezentat de procuror.

Se pare însă că numărul nu a fost suficient că socialiștii să obțină și majoritatea consiliului local și care va fi dominat de USR și PNL.

  • Peste 4 milioane de români nu au acces la canalizare și apă potabilă

    Situația este cu adevărat îngrijorătoare: peste 4 milioane de români nu au acces la condiții minime de sănătate publică: apă potabilă din surse controlate și tratate și canalizare publică. Peste 6 milioane de români nu au în casă un grup sanitar dotat minimal. Peste 20% din școlile din România nu îndeplinesc normele sanitare minimale pentru funcționare. Sunt încă sate care nu au grupuri sanitare în școli ci toalete insalubre în exterior. Problema este că zone considerate dezvoltate nu asigură aceste minime condiții. Este vorba despre localitățile din Ilfov, Cluj, Timiș, Constanța, Brașov. În jurul marilor orașe pământul este infestat cu

  • Fost ofițer MAI devenit cel mai de temut interlop din sectorul 6

    Un fost subofițer al MAI a devenit între timp cel mai de temut interlop din sectorul 6, liderul clanului Luptătorilor. Acesta este Eugen Preda, fost angajat al MAI. Se pare că limita între apărarea legii și comiterea infracțiunilor este foarte fină, în realitate clanurile interlope par că la moment conduc poliția română. Cum să nu fie așa din moment ce soțul șefei DIICOT a primit o condamnare de trei ani,

 » Citește mai multe detalii pe www.60m.ro