Hoții strigă hoții: ZIARISTII.COM, site-ul Moscovei la București, atac asupra partidului AUR

De Cartianu și calitatea lui morală scăzută știe toată lumea în presa din România. În funcție de câți bani s-au oferit, a făcut texte la comandă ca să dea bine și să lase impresia că face ceva.

Cu acest tip de șantaj a reușit să facă o mică carieră, care astăzi este la sfârșit datorită lipsei de verticalitate. Ce să spunem la sfârșit, deja este în groapă.

În fine, o verticalitate are: Cartianu este una din tropetele Moscovei la București, ori se știe că Moscova este interesată ca partidul AUR să nu ajungă în parlamentul României, acesta fiind prin definiție un partid anti-rusesc și pro-occidental.

Dorința AUR de face unirea dintre România și Basarabia deranjează, așa cum deranjează și perspectiva ca un partid românesc să își bage nasul în problemele curente ale țării.

Disperarea este mare, Moscova a investit sume mare de bani în partidele sistemului și în presa din România. Spre exemplu unul din administratorii contului de socializare a B1Tv face comenzi direct din Rusia.

Acum s-a dat comanda, pe ultima sută de metri, să se lovească în echipa patrioților români.

Doar că fiecare lovitură crește și mai mult AUR în sondajele de opinie, partid ce a reușit să ajungă la peste 7%, conform sondajului SOCIOPOL, iar liderii acestuia declară că se află deja la peste 10%.

AUR este partidul patrioților români, AUR este un partid anti-rus.

Ziariștii.com nu reprezintă un portal liber ci doar o platformă lipsită de vizualizări și care intoxică pe români.

Acești jurnaliști conectatați la finanțările Moscovei, au avut grijă ca la fiecare ciclu de alegeri să ne spună cu cine să votăm. Vi se pare vouă că ne-au spus bine sau că ne tot învârtim în cerc?

Acești jurnaliști mediocri ne spuneam să votăm cu Iliescu, apoi cu Băsescu și mai apoi cu Iohanis. Cine are puțină minte își dă seama că acest Cartianu este un produs toxic ce a girat regimurile politice PNL și PSD care au dus spre dezastru România.