Haosul de la Twitter continuă. Elon Musk i-a lăsat pe angajați fără hârtie igienică și cu băile nespălate

Mai mulți angajați de la un birou din New York al companiei miliardarului se plâng că nu au hârtie igienică, iar în băi miroase urât.

În timp ce Twitter continuă disponibilizările, nici cei rămași nu au prea multe motive de bucurie. Miliardarul a decis să nu renegocieze contractele personalului de curățenie, iar mai mulți angajați de la biroul din cartierul Chelsea din New York au declarat pentru Insider că nu există hârtie igienică în băi, iar din cauza toaletelor înfundate se simte un miros neplăcut pe holuri și în spațiile de lucru.

Și alți colegi din San Francisco s-au confruntat cu aceleași probleme, fiind nevoiți să-și aducă de acasă hârtie igienică, scrie New York Times.

Chiar dacă Elon Musk nu oferă lucrătorilor Twitter condițiile propice pentru a-și desfășura activitatea, miliardarul le cere în continuare să lucreze la birou cinci zile pe săptămână.

O altă problemă cu care se confruntă angajații Twitter este lipsa personalului de suport IT. După ce mai mulți specialiști au fost concediați sau și-au dat demisia, nimeni nu îi mai poate ajuta cu problemele legate de computere pe cei rămași în companie.

În ultimele săptămâni, Elon Musk a redus cheltuielile Twitter mai mult decât se așteptau angajații. Mai multe beneficii pentru sănătate și bunăstare au fost reduse sau eliminate, mâncarea gratuită și gustările de birou au fost limitate, iar mai multe sedii au fost închise.

Potrivit Reuters, Elon Musk, care a finalizat tranzacţia de 44 de miliarde de dolari prin care a cumpărat această populară reţea de socializare în octombrie anul trecut, a concediat jumătate dintre angajaţi şi mai mulţi directori executivi de top ai companiei.