Guwernul majorează Pensiile Speciale cu 10%- în plus între 1.800 de lei și 80.000 de lei

Guwernul României întotdeauna s-a gândit la cei aflați în suferință, respectiv la cei care au dobândit pensii speciale. Partidele politice au corupt întregi categorii sociale cu un singur scop: să pună sub control România și să o facă total nefuncțională. Astăzi peste 10.000 de români primesc pensii speciale de cel puțin 18.000 de lei. Sumele de bani acordate nu au la bază principiul contributivității ci al servilismului: cu cât ai servit mai bine clanurile mafiote organizate în partidele politice, cu atât ai primit o pensie specială mai mare.

Există și pensionari care primesc sume mai mari de 50.000 de lei pe lună, unul dintre ei, cel mai pensionar dintre pensionari având astăzi aproape 80.000 de lei pe lună. Poate vă întrebați ce a făcut acest om pentru o asemenea sumă de bani și vă spunem noi: a subjugat poporul român și pentru acest lucru a primit o diplomă pentru merite deosebite.

Guwernul lui Klaus Iohannis și format de către PSD și PNL, susținut din umbră la nivel local de USR, a decis că este mai bine să crească pensiile mici cu doar 100 de lei în timp ce pensionarii de lux vor primi 10%, adică sume foarte mari de bani.

Nu este greu să calculezi că 10% din 80.000 de lei însemnă chiar 8.000 de lei. Practic un pensionar de lux poate primi o creștere la pensie și de 80 de ori mai mare decât a unui român obișnuit.

Aproape un milion de români trăiesc cu doar 1.000 de lei pe lună, asta în condițiile în care tot guwernul ne spune că în România nimeni nu poate supraviețui dacă nu are cel puțin 2.400 de lei pe lună. Ce înseamnă acest lucru: că românii cei bătrâni nu supraviețuiesc, iar existența lor reprezintă o minune.

Klaus Iohannis este președinte cu 7 case dobândite din salariul și meditațiile de profesor. Nici un român nu este așa de prost încât să creadă că este așa. Una din case a pierdut-o în instanță, adică falsul a fost dovedit, însă nimeni nu s-a deranjat să îl caute pe președintele mincinos. Răul adus de către Klaus Iohannis este unul absolut, mai mare decât cel creat de către Traian Băsescu. În România s-a creat o caracatiță a crimei organizate și care folosește partidele politice. Crima organizată este atât internă cât și internațională căci în România politicienii slabi se pun slugi, deși nimeni nu le cere acest lucru. Klaus Iohannis este cel care a împiedicat eliminarea pensiilor speciale deoarece și el este unul din beneficiarii unei asemenea pensii. Cu cât ai mai multe funcții publice cu atât crește suma de bani pe care o vei primi pentru că ți-ai bătut joc de români.

Un singur partid politic cere dreptate pentru Români, în condițiile în care PSD, PNL și USR s-au înțeles. AUR cere ca fiecare pensie din România să crească cu 500 de lei, nu să ne batem joc de pensionarii săraci și să îi mințim că îi ajutăm dar în realitate le mai punem în bătaie de joc 100 de lei. Pensiile speciale trebuie să fie tăiate, pensiile speciale reprezintă o mită și un drept, dar pentru că judecătorii curții constituționale primesc pensie specială acestea nu vor fi eliminate făra ca Românii să iasă în stradă.