Guvernul nu dublează alocațiile dar va subvenționa Untold, Neversea, Electric Castele – CURIERUL ROMÂNESC

Alocația pentru copii este de 150 de lei lunar. Cei care trăiesc în palate de lux din pensii speciale sau bani furați de la stat spun sus și tare că nimeni nu i-a pus să facă copii, că nu sunt ei obligați sau statul ca să îi întrețină.

Dar alocația nu reprezintă un lucru gratuit ci un drept rezultat din munca părinților, din banii plătiți de impozite de către companii sau o viitoare performanță a forței de muncă.

Nu cei bogați susțin bugetul de stat, ei doar îl delapidează. Cei mulți și proști aduc valoare adăugată acestei țări, cei care consideră că legea este făcută cu bune intenții și ca să fie respectată.

Suma de 150 de lei, alocația pentru îngrijirea copiiilor este ridiculă, nu ajunge nici ca cei mici să ajungă la școală. Ori școala se spune că este gratuită, dar în realitate doar școala de mântuială este gratuită.

Ce s-a mai gândit guvernul catastrofă liberal, în afara faptului că nu a făcut nimic ca real să dispară pensiile nesimțite privilegiate: să subvenționeze marile festivaluri precum Neversea, Untold sau Electric Castel…

Adică după ce sume colosale de bani sau scurs în afara țării prin aceste festivaluri, fluxul de turiști din alte state fiind aproape zero, s-au gândit liberalii să le mai dea bani și din bugetul de stat.

Adică nu avem bani pentru dublarea alocațiilor dar avem bani să cumpărăm presa coruptă și acum dăm bani și companiilor de lux ce vând iluzii românilor.

  • Guvernul nu dublează alocațiile dar va subvenționa Untold, Neversea, Electric Castele

    Alocația pentru copii este de 150 de lei lunar. Cei care trăiesc în palate de lux din pensii speciale sau bani furați de la stat spun sus și tare că nimeni nu i-a pus să facă copii, că nu sunt ei obligați sau statul ca să îi întrețină. Dar alocația nu reprezintă un lucru gratuit ci un drept rezultat din munca părinților, din banii plătiți de impozite de către companii sau o viitoare performanță a forței de muncă. Nu cei bogați susțin bugetul de stat, ei doar îl delapidează. Cei mulți și proști aduc valoare adăugată acestei țări,

  • Radu Tudor: Împins de la spate de toată lumea, PNL vrea, dar nu prea poate

    Aș face cateva remarci de moment :     PNL se bucura de un PSDa carui strategie a fost perfect definita de actualul numar 2 din partid,

  •  » Citește întreg articolul pe Curierul Românesc.