ROPRES

Greva STB continuă – Nicuşor Dan: Să nu reiei lucrul riscând sancţiuni este o atitudine iraţională, pe care nu o înţeleg. I-am convocat la 12:00 pe şefii de autobaze şi de depouri

Primarul Capitalei a declarat vineri, după mai multe ore de discuţii la sediul STB pe tema grevei angajaţilor, că i-a convocat la ora 12:00 la Primărie pe şefii de autobaze. De asemenea, el a cerut PSD să se pronunţe în legătură cu greva, având în vedere că este iniţiată de un consilier general PSD, respectiv liderul de sindicat Vasile Petrariu.

El s-a declarat surprins de continuarea grevei în pofida unei decizii de suspendare emisă de către instanţă, considerând atitudinea angajaţilor STB ca fiind iraţională.

Vreau să le trimit prin ei angajaţilor STB hotărârea de a merge înainte cu aplicarea legii. şi să îneleg care sunt acele probleme care pot fi rezolvate.

”Cer PSD să se pronunţe, pentru că avem o grevă care paralizează Bucureştiul, organizată de un consilier general PSD. Fie susţine această manifestaţie, fie retrage sprijinul politic domnului Petrariu, care a organizat această grevă”, a declarat primarul Capitalei.

S-ar putea să-ți placă și...