Go Pro Hero 9, un echipament ideal pentru cei care lucrează în social media

GoPro a știut să se poziționeze ca una dintre camerele preferate și practic indispensabile pentru toți cei cărora le place să lucreze cu rețelele de socializare, fie din punct de vedere profesional, fie ca amatori. Aceste camere mici au o multitudine de atribute potrivite pentru fotografii și videoclipuri de înaltă calitate. În septembrie 2020, GoPro a prezentat noul său model: Hero 9 Black, o cameră pe care mulți o așteptau: pentru prima dată, camera livrează videoclipuri de 5k și fotografii de 20MP, pe lângă stabilizarea video HyperSmooth 3.0.

Profesioniștii și utilizatorii mass-media digitale și audiovizuale știu că pentru a lucra cu ei este necesară o calitate optimă și că inovația în camere și dispozitive trebuie să fie constantă. În fiecare an, apar noi modele de echipamente, aplicații sau platforme care necesită o reinventare a tehnicilor și instrumentelor, care la rândul lor ajută la facilitarea muncii tehnice. În cazul modelului  Go Pro Hero 9 Black, acesta este unul dintre dispozitivele care prezintă modificări majore atât la nivel intern, cât și extern față de modelul său anterior (Hero 8), unul dintre cele mai atrăgătoare este acela că, pentru prima dată, această cameră are un ecran color frontal de 1,4 inchi cu previzualizare a imaginii și un ecran tactil în spate, mult mai mare, de 2,27 inchi.

Un echipament perfect pentru vloggeri

Echipamentul GoPro se distinge, în general, prin cât de practic poate fi și prin dimensiunea redusă, care îi permite să asiste la perspective diferite și curioase, pe lângă faptul că are o tehnologie superioară, generând înregistrări video și fotografice la nivel profesional. Inovația constantă a modelelor sale arată o îmbunătățire autentică bazată pe nevoile și cerințele utilizatorilor săi și pe implementarea tehnologiei de prim rang. Go Pro Hero 9 are caracteristici ideale pentru utilizatorii noi și vechi,

 » sursa: ziuadevest.ro