Gianina Șerban(AUR): „PNL are primari certați cu legea și acuzați de viol. Ce mai contează niște amenințări pe tema alegerilor în Bragadiru?”

Pentru a câștiga un fotoliu de primar, politicienii din Partidul Național Liberal nu țin cont de bunul simț și nici de legile din România. Gianina Șerban, din partea partidului AUR, denunță amenințările din partea consilierilor locali PNL cu privire la alegerile parțiale locale din Bragadiru.

“Dezaprob cu toată ființa atitudinea unor așa-zisi oameni, implicați în viața politică din localitățile din Ilfov în care se vor desfășura alegeri locale parțiale, care prin amenințări sau chiar fapte, încearcă să inducă teamă pentru a câștiga un fotoliu de primar.

După ce săptămâna trecută, colegii mei care se ocupă de campania electorală din Bragadiru au fost amenințați voalat de un consilier local PNL, iată că astăzi avem parte de un alt eveniment, în care s-a trecut la fapte. În satul Cozieni, comuna Găneasa, s-a ajuns la împușcături.

Asta să însemne interesul pentru comunitate și pentru cetățeni? Doar așa se poate face o politică locală? Consider că alta trebuie să fie atitudinea acestor indivizi care, până la urmă, nu au ce căuta în fruntea unei comunități.” susține Gianina Șerban pe Facebook.