Gianina Șerban, deputat AUR: discuțiile din Parlamentul României pe tema bugetului sunt o mascaradă

„Ce se petrece este un adevărat circ și o mascaradă, așa cum este considerat din punctul meu de vedere și Parlamentul astăzi, pentru că, mai mult de 80-90 la sută din legile care intră în plen, la vot, sunt defapt ordonanțele guvernului Orban, deci nu există o legătură care ar aduce vreun beneficiu cetățenilor.

O zi de analiză a bugetului în comisii este o mascaradă. De exemplu, într-o comisie, colegii nostri parlamentari nu reușeau să se hotărască cine să conducă acea comisie, pentru că a fost o ședință comună a două comisii și o jumătate de oră am pierdut-o pentru a se hotărâ cine să prezideze acea ședință.

Este foarte tarziu faptul că bugetul Romaniei nu a fost votat în Parlament. Dacă luăm în calcul faptul că coaliția guvernării s-a hotărât destul de greu pentru împărțirea funcțiilor, scaunelor, banilor și nu au considerat prioritar bugetul țării și vedem asta pe propria piele, ținând cont că se va vota bugetul în luna martie.” – au fost declarațiile invitatei Gianina Șerban, deputat AUR, referitor la dezbaterile parlamentare legate de stabilirea bugetului României pentru anul acesta.

Înregistrarea întregii emisiuni FOCUS cu Olivia Bulboacă, din data de 26 februarie 2021, o puteți urmări aici.