ROPRES

Gianina Șerban (AUR): Protecția mediului, o prioritate în noua sesiune parlamentară

Distribuiți acest articol!

Deputata AUR Gianina Șerban a prezentat lista priorităților privind protecția mediului în noua sesiune parlamentară. Între cele mai importante acțiuni, Șerban își propune să remedieze și să alinieze România la țările civilizate în privința protecției mediului, să dezvolte noi proiecte și inițiative legislative, să ajute cel puțin cetățenii din Ilfov cu familiarizarea programelor privind protecția mediului și să integreze noi soluții pentru cetățeni.

Timp de 30 de ani nu s-au făcut pași spre o dezvoltare verde și armonioasă a României, o dezvoltare ce ne-ar fi asigurat o agricultură sigură, bogată și sustenabilă, o dezvoltare ce ne-ar fi asigurat o calitate superioară a aerului, a solului și a apelor. Mi-am propus să fac tot posibilul să remediez problemele legate de mediu: reducerea poluării, transport ecologic, clădiri eficiente energetic și sustenabile, alimentarea și racordarea gospodăriilor la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare, tranziția către energii regenerabile. Îmi doresc ca angajații instituțiilor publice să beneficieze de o grilă de salarizare corectă și să nu mai existe discrepanțe în anumite instituții, precum Garda Națională de Mediu, în care, știm cu toții că o anumită categorie de angajați nu sunt retribuiți conform activității lor și pericolelor la care se expun”, a declarat Gianina Șerban.

Totodată, deputata AUR a promis românilor că vocea lor va fi auzită în Parlamentul României, cât și în celelalte instituții ale statului.

„În continuare voi participa activ la toate ședințele de comisii, vizite de lucru, discuții cu primăriile pentru a le sprijini în derularea proiectelor bune pentru români, voi lua în considerare toate nemulțumirile transmise de cetățeni’‘, a punctat Șerban.

De-a lungul primului mandat în calitate de ales al poporului în Parlamentul României, Gianina Șerban a demarat mai multe proiecte, acțiuni și întâlniri cu membrii și simpatizanții Alianței pentru Unirea Românilor, atât în județul Ilfov, cât și în țară, pe diferite tematici, precum protecția mediului, eradicarea fenomenului violenței domestice, siguranța cetățenilor în fața pericolelor ce pot apărea zi de zi.


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...