ROPRES

Gianina Șerban (AUR): Guvernul mai are autorizație de funcționare?

Gianina Șerban, deputată AUR de Ilfov, a afirmat că România a fost transformată într-o țară în care o tragedie poate avea loc în orice moment deoarece instituțiile statului au fost parazitate timp de 33 de ani de către partidele care s-au perindat la guvernare. Indiferent că vorbim de PSD, PNL, USR ș.a., singura reușită a acestor formațiuni politice este că au adus țara în stare de nefuncționare.

Declarația a fost făcută în contextul în care în ultimele săptămâni s-au întâmplat tragedii precum cele de la Crevedia și de la Maternitatea din Botoșani – unde o tânără mamă a decedat din cauza nepăsării medicilor. Tot în România, o femeie a fost lăsată să nască pe trotuarul din fața spitalului din Urziceni. Toate acestea situații s-au întâmplat în România anului 2023.

Gianina Șerban a subliniat că acum mai mult ca oricând este evident că România trebuie să scape de caracatița ce-a acaparat-o – acest sistem parazitar, care i-a determinat pe mulți români să plece peste hotare, trebuie schimbat din temelii.

„Timp de 33 de ani, Romania este condusă spre dezastru, iar astazi, statul este în incapacitate de a mai funcționa.

Întreg sistemul creat de PSD , indiferent de denumirile avute, fie PNL, USR, UDMR, PDL, PMP, au adus țara în starea de nefuncționare, iar pe români îi condamnă la moarte în spitale, pe străzi, în azile sau în casele lor. Corupția și incompetența, oameni parașutați în funcții doar având calitatea de membru de partid, nu fac altceva decât să provoace tragedii”, a declarat deputata.

Amintim că la finalul săptămânii trecute au avut loc explozii la o stație GPL din Crevedia. Două persoane și-au pierdut viața în urma tragediei, iar alte zeci s-au ales cu arsuri grave. Conform informațiilor apărute în spațiul public, stația GPL din Crevedia funcționa ilegal încă din anul 2020 și trebuia să fie verificată în tot acest timp. 

S-ar putea să-ți placă și...