Gheorghe Drăgan (AUR): Vâlcea merită o schimbare! Este timpul ca liderii locali să se implice activ în rezolvarea problemelor comunității

Gheorghe Drăgan este un patriot convins care dorește să schimbe în bine viața locuitorilor în mijlocul cărora trăiește și își desfășora activitatea. Drăgan va candida din partea AUR pentru funcția de Consilier în Consiliul Județean Vâlcea. Acesta are o carieră înrădăcinată în serviciul țării și o viziune pentru un viitor luminos pentru comunitatea sa, fiind puternic preocupat de problema șomajului și de creșterea ratei migrației din județul Vâlcea.

Gheorghe Drăgan – Un patriot dedicat schimbării la Consiliul Județean Vâlcea

Alegerile de pe 9 iunie pot aduce un om al serviciului și devotamentului la Consiliul Județean Vâlcea. Sub egida Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), Gheorghe Drăgan are o carieră înrădăcinată în serviciul țării și o viziune pentru un viitor luminos pentru comunitatea sa.

„Vâlcea are nevoie de oameni dedicați, care să înțeleagă și să reprezinte cu adevărat interesele tuturor locuitorilor. Sunt pregătit să fiu vocea acestor oameni și să muncesc pentru binele comun.”

Experiența profesională îl recomandă ca un candidat cu o înțelegere profundă a problemelor sociale

Gheorghe Drăgan este la prima sa experiență în mediul politic, dar, asta nu-l face mai puțin calificat pentru a obține voturile vâlcenilor. Cariera sa este marcată de o viață dedicată serviciului față de țara noastră.

“Îmi iubesc țara, și cred că asta este condiția esențială pentru a intra în politică”, spune Drăgan.

Experiența lui Gheorghe Drăgan ca subofițer MAI (Arma Jandarmi) timp de 26 de ani, îl recomandă ca un candidat cu o înțelegere profundă a problemelor sociale. În timpul carierei sale în forțele de ordine, Drăgan a fost expus la o varietate de situații și provocări, inclusiv Mineriada din 1999. Această experiență i-a oferit o perspectivă unică asupra modului în care administrația publică poate interveni pentru a sprijini și proteja comunitatea.

Gheorghe Drăgan este puternic preocupat de problema șomajului și de creșterea ratei migrației din județul Vâlcea

În plus, absolvirea Facultății de Administrație Publică, specializarea Drept, i-a consolidat cunoștințele și abilitățile în domeniul administrativ și juridic. Pregătirea academică îi permite, așadar, să înțeleagă complexitatea legislației și să contribuie la dezvoltarea politicilor și reglementărilor care să răspundă nevoilor reale ale oamenilor.

Ca membru al AUR, Drăgan susține valorile fundamentale ale partidului, care pun accent pe patriotism, familia tradițională și respectul pentru tradițiile românești.

„Suntem un partid al oamenilor obișnuiți, care luptă pentru valorile autentice românești și pentru binele comun al tuturor românilor. În acest spirit, mă angajez să reprezint cu demnitate și onestitate interesele vâlcenilor și să contribui la construirea unui viitor mai bun pentru județul nostru”, a subliniat Drăgan.

Abordarea problemelor cheie

Una dintre principalele preocupări ale lui Gheorghe Drăgan este cea a șomajului și migrației din Vâlcea. Conștient de impactul negativ al lipsei locurilor de muncă asupra comunității, Drăgan propune soluții care să revigoreze economia locală, prin atragerea de investiții atât din sectorul privat, cât și din cel public.

“Crearea de noi oportunități de angajare este o prioritate pentru mine, și văd în acest demers nu doar o modalitate de combatere a șomajului, ci și un motor pentru dezvoltarea socio-economică a județului nostru”.

De asemenea, Drăgan acordă o importanță deosebită comunicării și empatiei în interacțiunea dintre autorități și cetățeni:

“Un politician responsabil trebuie să fie prezent în comunitate și să asculte cu atenție nevoile și preocupările oamenilor pentru a putea lua decizii informate și adaptate realităților locale”, afirmă candidatul AUR.

O chemare pentru schimbare

Prin angajamentul său față de valorile patriotice și dedicarea sa față de binele comunității, Gheorghe Drăgan face un apel vehement la schimbare în Vâlcea. El își propune să fie o voce puternică pentru oamenii obișnuiți și să lupte pentru un viitor prosper și sigur pentru toți locuitorii județului.

Cu o carieră impresionantă și o viziune clară pentru dezvoltarea județului, Gheorghe Drăgan se afirmă ca o alegere promițătoare pentru Consiliul Județean. Angajamentul său față de comunitate și principiile sale solide, îl vor ajuta să aducă schimbarea și să servească în mod onest și dedicat interesele locuitorilor:

„Ca patriot, cred în potențialul regiunii noastre și sunt angajat să deblochez prosperitatea sa în beneficiul fiecărui cetățean. Viziunea mea pentru Vâlcea este una de prosperitate și dezvoltare durabilă. Suntem o comunitate puternică, iar împreună putem realiza lucruri mari.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *