ROPRES

Gheorghe Cătană (AUR): primarul orașului Dumbrăveni (jud. Sibiu) a transformat orașul într-o groapă de gunoi

Distribuiți acest articol!

Senatorul AUR Gheorghe Cătană a întreprins o vizită în orașul Dumbrăveni, județul Sibiu, unde a luat act de problemele cu care se confruntă localnicii. Potrivit senatorului AUR, primarul PSD Ioan Pavăl nu se preocupă de nevoile cetățenilor, transformând orașul într-o groapă de gunoi. La ora actuală, aerul e intoxicat de noxe, în timp ce pământul şi apa se transformă în otravă din cauza deșeurilor aruncate la întâmplare, iar de acest dezastru ecologic este responsabil primarul PSD Ioan Pavăl. Fără fonduri pentru ecologizare, utilaje speciale, colectare selectivă şi autorităţi care să dea amenzi, zonele verzi sunt sortite să rămână rampe de gunoi.

Batjocura primarului PSD din orașul Dumbrăveni la adresa cetățenilor, care l-au și votat este fără margini. Într-o Românie normală și educată aceste imagini nu își au locul. Nici nu s-ar pune problema ca într-o comunitate cu un edil care își ajută, apără localnicii și care ar trebui să fie mereu în mijlocul lor, pentru a le asculta doleanțele, să existe”, a declarat senatorul AUR Gheorghe Cătană. 

Responsabilitatea pentru gestionarea deşeurilor municipale aparţine administraţiilor publice locale, care prin concesionarea serviciului de salubrizare către operatori autorizați trebuie să asigure colectarea (inclusiv, separată), transportul, tratarea, valorificarea şi eliminarea finală a acestor deşeuri.

Vremelnicii partidelor PSD, PNL, UDMR și USR nu au ochi să vadă, nu au urechi să audă și nici conștiință care să-i mustre. Toate acestea până odată, căci și ei sunt efemeri, iar acel timp, “al lor” cu siguranță se apropie de sfârșit. De ce? Pentru că oamenii s-au săturat de ei și toate partidele prin care aceștia s-au perindat din anii ’90 și până în prezent”, a punctat senatorul AUR.


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...