George Simion: Vom construi un spital. În septembrie îi așteptăm pe români în stradă

George Simion a anunțat, în cadrul unui live pe Facebook, că în luna septembrie îi așteaptă pe români în stradă, în semn de protest față de măsurile adoptate de Guvernul Ciucă, care lovesc în antreprenorii români. De asemenea, liderul AUR a subliniat că va face tot posibilul ca subvenția destinată partidelor politică să meargă spre construirea unui spital – pentru aceasta este necesară aprobarea unei modificări legislative.

Până în septembrie, liderul AUR efectuează o serie de vizite de lucru atât în țară, cât și în diaspora. Duminică, 24 iulie, se va afla la Londra, unde va discuta cu românii de acolo pentru a cunoaște în profunzime problemele pe care le întâmpină aceștia și pentru a putea veni ulterior cu soluții.

Simion i-a criticat dur pe ministrul de Finanțe Adrian Câciu, pe ministrul Muncii, Marius Budăi, și pe liderii PSD și PNL care adoptă măsuri prin care îi suprataxează pe români, dar nu se ating de multinaționalele care fac profituri uriașe în România.

„Hoții de la guvernare au mărit taxele pentru toți care făceau ceva, toate formele de român întreprinzător, taxe pe dividende, pentru cei din construcții care aveau salarii mai mari de 3000 de lei, pe chirii, pentru cei din HORECA că și așa o duceau bine după doi ani de pandemie, pentru cei care au 2-3 locuri de muncă cu contracte parțiale și nu numai”, a punctat Simion, care a precizat că va ieși astăzi cu o declarație prin care va demasca schema de jefuire a României.