ROPRES

George Simion: „Virgil Popescu este invincibilul ministru al Energiei care pretinde calm, înţelepciune, viziune. Vă bateţi joc de toţi românii care plătesc indirect costul, prin subvenţii de 3% din PIB şi prin preţuri”

Liderul AUR George Simion a afirmat că Virgil Popescu este „invincibilul ministru al Energiei care pretinde calm, înţelepciune, viziune” şi a reiterat că partidul său nu îl va lăsa pe ministru să vândă Termocentrala Mintia.

„Nu îi mai invocaţi vă rog pe cei de la PSD. Le-a mâncat pisica limba. Virgil Popescu stă frumos la banca lui. A executat toate ordinele pe care le-a primit şi e susţinut în trei Cabinete ca ministru al Energiei. Este invincibilul ministru al Energiei care pretinde calm, înţelepciune, viziune. Vă bateţi joc de toţi românii care plătesc indirect costul, prin subvenţii de 3% din PIB şi prin preţuri”, a declarat George Simion, de la tribuna Camerei Deputaţilor, la dezbaterea moţiune simple a USR împotriva ministrului Virgil Popescu.

El a adăugat că „ultimul tun dat de cel care se fereşte să vină la această bancă, de cel pe care toată ţara îl strigă – hoţul Virgil este Termo Mintia”.

„Hoţul Virgil e lăsat să vândă pe 90 milioane euro Termo Mintia unde doar 150 milioane de euro a fost retehnologizarea. Nu o să permitem vânzarea Termo Mintia, avocaţii noştri o să o oprească şi o să ne legăm şi cu lanţuri la Deva, dacă e cazul, ca să vă întrerupem”, a completat liderul AUR.

S-ar putea să-ți placă și...