George Simion: trebuie să ne luptăm cu mafia politică. Vor încerca să ne fure

George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, singurul partid extraparlamentar ce a intrat deja în bătălia electorală pentru parlamentul României, susține că el și patrioții din AUR trebuie să se lupte pe 6 decembrie cu mafia politică:

„Trebuie să ne luptăm cu mafia politică. Au încercat să oprească partidele mai mici să candideze prin ne-acceptarea candidaturilor lor. Nu este cazul la noi căci suntem puternici.

Sunt 18 000 de secții de votare și trebuie să ne organizăm să ocupăm locuri în secțiile de votare și să ne păzim voturile. Acest sistem mafiot este în stare să facă fraude colosale și așa ajung în parlament partide care în mod normal nu ar avea nici o șansă. Tupeul lor este maxim, iar voturile acestea se vor scădea de la noi, nu de la ei.

Noi strângem în continuare semnături și ținta AUR este să depusă până la final peste 400 000 de semnături. Nu ne vom opri, trebuie să arătăm că suntem mulți și puternici, semnături adevărate, strânse în stradă. Cu toate forțele naționale avem peste 400 000 de voturi și acest lucru ne va asigura accesul în parlamentul României.

Vom avea nevoie de 18 000 de patrioți în secțiile de votare. Acolo se fură voturile. Trebuie să fim uniți împotriva sistemului care a dus România la dezastru.”

 » Citește mai multe detalii pe www.60m.ro