George Simion, protest la ASF: Nu vor să discute cu noi! Așa îi tratează câinii lui Ciolacu pe oameni

George Simion, la protestul din fata sediului ASF: “Am venit în fața acestei instituții și anul trecut, am venit când șefii acestei instituții au venit în Parlament, au stat 6 luni de zile, doar pentru a primi prime și pentru a nu acționa.

CEC Asigurări putea fi un angajament al statului român pentru șoferii care nu își permit astăzi să plătească polița de asigurare. Nu au făcut asta. Actuala conducere are datoria de a veni în fața Parlamentului și, în primul rând, astăzi de a discuta cu noi, să-l vedem pe domnul Petrescu și să îi vedem pe cei doi vicepreședinți care, până mai ieri erau deputați.

Au spus că o să fim primiți, dar nu ne-au primit!” Dacă ăsta e răspunsul lor după o oră, e clar ce au pățit săracii șoferi și săracii camionagii care protestează de două săptămâni. Așa îi tratează câinii lui Ciolacu pe oameni.

Așa că pentru ultima oară, câinii să ia legătura cu conducerea ASF sau vom sta aici toată ziua. Asta vrea Jandarmeria, să mergem spre piața Victoriei. Toată instituția este blocată – la fel ca într-o zi normală. Încheiem protestele cu un mesaj pentru cei care îngheață de două săptămâni: nu sunteți singuri!”