ROPRES

George Simion: parlamentul a decis să se muncească o singură zi pe săptămână. Cei de la AUR vor munci ca orice român, 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână

Distribuiți acest articol!

Președintele George Simion s-a declarat astăzi nemulțumit de activitatea parlamentului României. Acesta a precizat că PSD, PNL, UDMR și USR doresc să modifice programul parlamentului astfel încât să se muncească doar o zi pe săptămână – în plen.

România are peste 450 de parlamentari. Aceștia în fiecare an au 3 luni de concendiu, spre deosebire de români care au doar o lună de concediu pe an.

Dar mai mult de atât. În fiecare săptămână, din cele care mai rămân de muncă, parlamentarii vin la București de regulă 2 zile pe săptămână, dar de multe ori nici atât. Cu siguranță joia și vinerea nu se lucrează în parlament , lunea câteodată, iar miercurea foarte rar.

Acum PSD , PNL, USR și UDMR vor să legifereze acest lucru dând vina pe nu știm ce conferință internațională.

“Legat de activitatea parlamentară. Se profită de cheful nebun de muncă al parlamentarilor pentru ca în plen să se lucreze o singură zi, motivându-se prin lipsa de spațiu. În parlament vor să lucreze o singură zi, în plen. Și așa munceau săracii parlamentarii de nu mai puteau. AUR sancționează această abordare de a mima activitatea legislativă.

M-am întors de la Biroul Permanent al Parlamentului și am rămas uimit căci se dorește ca plenul să fie organizat o singură dată pe săptămână. Românii merg la muncă de luni și până vineri, cel puțin opt ore pe zi. PSD, PNL, USR și UDMR vor să legifereze nemunca politicienilor.

Parlamentarii AUR vor veni la muncă ca orice român, iar cei care nu se țin de program vor trebui să ne abandoneze.

Văd parlamentari și consilieri care vin în fiecare la zi la muncă câte o oră, două. Nu se mai poate continua în acest fel, partidul AUR trebuie să devină un model și ceilalți să înțeleagă că suntem aici pentru români.

Parlamentarii AUR au ținut în această vară audiențe prin programul AUR te AUDE, va trebuie să continuăm să fim alături de români” a susținut președintele George Simion.

Pentru această muncă “grea” birourile parlamentare au un buget care depășește în fiecare lună 10.000 de euro.


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...