George Simion: ne vom lupta până în ultima secundă pentru ca românii să aibă dreptul de a vota

Cine finanțează partidul AUR? Iată care sunt sursele

Aceste alegeri au început cu probleme foarte mari. Românii de peste hotare nu sunt lăsați să voteze. George Simion a sesizat BEC cu privire la neregulile din diaspora.

George Simion spune într-un live făcut pe facebook că a primit foarte multe sesizări din partea românilor care lucrează înafară, care lucrează în țările respective, dar nu au reședință și nu sunt lăsați să voteze. 

Unii de peste hotare nu sunt lăsați să-și exprime voința democratică, iar în țară, o parte dintre cei care au solicitat urna mobilă au fost anunțați că aceasta nu poate veni, mai spune George Simion. 

George Simion îndeamnă toți românii care nu au fost lăsați să-și exercite dreptul la vot, să notifice BEC-ul printr-un email la secretariat@bec.ro.

Totodată, românii pot sesiza neregulile de la aceste alegeri pe www.nefura.ro

Toate neregulile semnalate de românii din diaspora au fost notate și transformate într-o sesizare depusă de George Simion la Biroul Electoral Central.

George Simion susține că toți românii trebuie să poate să-și execite dreptul la vot, indiferent unde se află. Acest drept este prevăzut în Constituție!