George Simion, liderul partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), a marcat o nouă etapă în ascensiunea formațiunii politice prin inaugurarea sediilor din Găești și Târgoviște.

Evenimentul a fost marcat de prezența unor figuri cheie ale partidului, printre care vicepreședintele (AUR) și coordonatorul județean Valeriu Munteanu, precum și candidați importanți, cum ar fi Mara Nicolescu pentru Parlamentul European și Ciprian Iacob pentru Consiliul Județean Dâmbovița. Atmosfera a fost încărcată de entuziasmul membrilor și simpatizanților prezenți.

În discursul său, George Simion a subliniat determinarea AUR de a perturba echilibrul politic tradițional, anticipând că partidele tradiționale PSD, PNL și UDMR nu vor mai putea să obțină împreună 50% din voturi, un lucru care se va reflecta în alegerile europarlamentare. El a criticat, de asemenea, metodele vechi de intimidare și control politic, promițând că AUR va lupta împotriva acestora și că va reprezenta o alternativă autentică pentru cetățenii care doresc schimbare.

Mă uit cu mare încredere către alegerile succesive pe care le vom avea pe 9 iunie, pe 15 septembrie, pe 29 septembrie și pe 8 decembrie și sper că România se va trezi. Va fi greu pentru că ne confruntăm și aici în Găești și în majoritatea localităților din județ și în majoritatea județelor din țară cu niște primari care se bazează pe asistații social, se bazează pe funcționarii din primării, se bazează pe frica instaurată de-a lungul timpului că dacă te pui rău cu primarul, dacă-i faci opoziție primarului vei avea de suferit”.

Tocmai de aceea vă mulțumesc încă o dată. Felicitări că aveți o activitate rodnică aici în noul sediu AUR din Găești. Suntem aproape. Ne desparte doar autostrada asta. Vă vom fi și mai aproape. Puteți conta pe noi. Nu vrem să facem blaturi, nu vrem să facem aranjamente. Suntem o formațiune politică care va face față și se va opune acestei lovituri de stat pentru că asta este printre rolurile fundamentale ale unui partid politic – să apere statul de drept, să apere ordinea constituțională. Ce, doar PSD-ul și PNL-ul trebuie să rămână la putere în România?” a declarat Simion, la Găești„.