George Simion, lăudat în Țara Moților: Singurul președinte de partid prezent la Târgul de Fete de la Găina

George Simion este singurul președinte de partid prezent în 2022 la Târgul de Fete de pe Muntele Găina, scrie Apuseni.info.

„Duminică frumoasă vă dorim de aici, de la târgul de fete de pe Muntele Găina” a fost scurta declarație pe o rețea de socializare a liderului AUR.

George Simion nu este la prima participare în Țara Moților, la o sărbătoare dedicată moților sau lui Avram Iancu. Simion a fost prezent la astfel de evenimente și înainte să fie deputat și lider AUR, cât era doar o voce activă a patrioților români.

Marcel Ciolacu, Nicoale Ciucă și Cătălin Drulă nu au participat la sărbătoarea moților, fiind dezinteresați de cel mai important eveniment tradițional al Munților Apuseni.

Liderul AUR din Țara Zarandului, Florin Nuțea, care anul acesta nu a fost prezent la eveniment din cauza unui nefericit eveniment din familie, a declarat la rându-i: <<Avram Iancu ne-a lăsat o declarație care și astăzi are ecou în inimile noastre: “Unicul dor al vieţii mele e să-mi văd Naţiunea fericită.”

Astăzi s-a putut observa că nu toți politicienii au acest dor sau dorință. Doar oamenii simpli, cei care au de tras de pe urma proastelor decizii ale actualului Guvern. Da, în sintagma “oameni simpli” l-am băgat și pe George Simion, care, spre deosebire de restul politicienilor, a participat la acest eveniment, în liniște, fără “fanfaronadă”, având respect față de oameni și istorie. Au fost mii de oameni, semn că oamenii simpli nu și-au uitat istoria>>.