ROPRES

George Simion, la Bragadiru: Mafia cumpără voturi. PNL pregătește fraudarea alegerilor

Distribuiți acest articol!

George Simion a ajuns duminică în Bragadiru pentru a-l susține pe Costin Ioniță, candidatul AUR la funcția de primar din această localitate. Liderul AUR a acuzat mafia PNL că pregătește fraudarea alegerilor locale parțiale din 27 iunie: se cumpără voturi cu 600 de lei.

Sistemul încearcă să ne pună piedici în Bragadiru ca să nu ajungă oameni de AUR la conducere primăriilor. Se cumpără voturi cu 600 de lei, mafia lui Cîțu, mafia PNL cumpără voturi: 300 de lei înainte vot, 300 de lei când vii cu poza sau clipul video că ai votat. În loc ca banii de la bugetul de stat să se ducă către canalizare, condiții normale pentru copii, banii se duc pentru cumpărarea voturilor și către returnarea acelor bani către mafia politică. Noi, AUR, suntem singura opoziție la sistemul mafiot din România. Bragadiru o să fie un oraș de aur”, a declarat Simion duminică la Bragadiru.

El a mai spus că nu este normal că acest oraș, aflat în vecinătatea Capitalei, să fie într-o asemenea stare: fără condiții civilizate de trai.

Când intru în Bragadiru, o localitate care se pretinde a fi oraș, care e lângă București, în care oamenii plătesc 100-150.000 de euro pentru locuințe și nu au parte de condiții normale de trai: de trotuare, asfalt, nu au parte de acces când vine o ambulanță . Unde ar trebui să fie condiții de trai extraordinare, nu e normală să vii să te umpli de praf și noroi. Și profităm de aceste alegeri anticipate ca să dăm la o parte mafia locală. Să facem surpriză și în Bragadiru. Și în Vicovu de Sus, și în Bocșa și în celelalte comune unde sunt alegeri anticipate. Și la Chișinău! ”, a mai spus liderul AUR.


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...