George Simion își omagiază mama: ”Datorită ei sunt un adult împlinit și un om întreg”

Într-o postare intitulată ”Mama lui George Simion și influența ei în viața mea”, politicianul spune că a preferat să-și țină mama departe de ochii curioșilor.

Liderul AUR a decis totuși să dezvăluie ”strictul necesar” despre părintele său, după ce a primit multe mesaje cu întrebări despre ”cea care i-a dat viață”.

”Despre mama lui George Simion nu am vrut să se știe foarte multe. Nu pentru că am ceva de ascuns, ci pentru că vreau să o țin cât mai departe de ochii curioșilor care pot ‘întoarce’ pe toate părțile astfel de subiecte.

Așadar, despre mama lui George Simion vă pot spune strictul necesar, chiar dacă mulți mă întrebați prin mesaje, și vă mulțumesc pentru interes, despre cea care mi-a dat viață.

Ceea ce vă pot spune cert este că mama lui George Simion a fost pentru subsemnatul un model de integritate și putere, cea care mi-a predat importanța muncii, a respectului și a empatiei. Aceste valori au fost transpuse în acțiunile și deciziile mele ulterioare.

Așa cum am mai spus, datorită ei am fost un copil fericit, datorită ei sunt un adult împlinit şi un om întreg.

Mama a fost printre cei care mi-au insuflat dragostea pentru valorile autentice, pentru patrie și pentru adevăr. Prin fiecare poveste, fiecare sfat, ea a țesut în mine un profund respect pentru istorie și pentru cultura noastră.

A fost cea care mi-a arătat că, indiferent de provocări, cu integritate și credință, orice obstacol poate fi depășit”, a scris George Simion pe blogul său.


”Un om simplu, un român ca oricare altul”

Politicianul a mai povestit despre dificultățile pe care le-a întâmpinat mama sa și despre cum, în momentele sale dificile, sprijinul și înțelepciunea mamei sale i-au servit drept exemplu.

”Mă mai gândesc, uneori, ce o fi fost în inima ei când mă vedea ridicat de jandarmi…

Mama lui George Simion este un om simplu, un român ca oricare altul, un om care trăiește în Focșani, acolo de unde sunt și eu, cum vă spuneam într-un text anterior, aici, pe blog.

După ce a terminat ASE-ul, acolo unde l-a cunoscut și pe tata, a lucrat ca economist, în contabilitate. A câștigat un salariu lunar modest, așa cum câștigă majoritatea românilor guvernați de PSD și PNL în ultimii 34 de ani.

Cu toate astea, a muncit din greu pentru a asigura un trai decent familiei noastre. Am văzut-o cum nu mânca și cum își lua de la gură ca să mă hrănească pe mine și pe sora mea, cum făcea drumuri de kilometri ca să economisească unul sau doi lei.

În concluzie, despre mama pot spune că a fost cea care a adus pentru mine acel sentiment neclintit de a fi întotdeauna susținut, îndrumat și iubit. Sper, astăzi, ca eu și sora mea, și nepoții ei, să o facem fericită și mulțumită”, concluzionează Simion.