George Simion în stradă: protestele sunt legitime, nu putem ține oamenii sechestrați în case

Sute de mii de români au răspuns apelului lansat de către partidul AUR și au participat la manifestațiile organizate în toată România. Numai în București zeci de mii de români au cerut demisia guvernului și oprirea abuzurilor comise sub pretextul pandemiei.

În fruntea manifestanților din București s-a aflat George Simion împreună cu Claudiu Târziu, cei doi fiind singurii parlamentari din București ce s-au aflat alături de români.

Protestele actuale sunt legitime, nu poți sechestra pe români în case. Frații noștri s-au săturat de restricții, s-au săturat ca locurile de muncă să le fie amenințate, s-au săturat ca afacerile să le fie închise. Numai în acest weekend guvernul a trimis mii de forțe de ordine și instituții ale statului să aplice amenzi celor care cică nu ar respecta deciziile ilegale și aberante.

Cineva își dorește ca numărul de persoane infectate și de morți să crească. Cum putem altfel să explicăm faptul că ne înghesuie în magazine până la ora 18.00, în loc să le ținem deschise chiar și noaptea ca să nu mai fie aglomerate. Cineva dă aceste ordine împotriva românilor.

Priviți ce spun televiziunile cumpărate cu 50 de milioane de euro, că suntem numai câteva sute în stradă. Imaginile arată în clar că suntem mii, poate zeci de mii. Coloana este impresionantă și românii își caută dreptatea” a declarat George Simion.