George Simion, copreședintele AUR: suntem cu mult peste 5%. Nu vor putea face guvernul

Alianța pentru Unirea Românilor scrie istorie în aceste zile. Sondajele arată că AUR va lua peste 5%  la alegerile parlamentare din 6 decembrie. „Asta înseamnă că reprezentăm un pericol pentru ei și vor încerca să ne fraudeze. În momentul acesta putem lua un scor care să nu permită lui Iohannis și partidului de serviciu să facă guvern. Nici PSD-ul cu satelitul PRO România nu vor reuși să facă propriul guvern”, susține George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor.

„Prin susținerea voastră, singurii care sunteți de în spatele nostru, noi intrăm în Parlament. Trebuie să votăm atât de mulți încât ei să nu poată frauda. Au început atacurile asupra noastră. La sfârșitul săptămânii le-au venit rezultatele din sondaje. Și-au dat seama că nu vor mai putea forma guvernul de unul singur, nu vor mai putea face blaturile car ele obișnuiau să le facă cu UDMR-ul, cu minoritățile și vor lovi în noi, în Alianța pentru Unirea Românilor”, afirmă George Simion.

„Alianța pentru Unirea Românilor nu va face alianță cu nici un partid. Nu vom face coaliție de guvernare cu nimeni. Nu vom vota guvernele lor. Am creat o forță politică curată ca să dăm de pământ cu sistemul ăsta nenorocit care ne-a distrus tot: ne-au distrus industria, ne taie pădurile. Trebuie să lupte cineva și pentru locurile noastre de muncă, pentru afacerile românilor, pentru libertatea noastră, pentru sărbătorile noastre. Trebuie să lupte cineva din Parlament pentru valorile noastre”, declară liderul AUR.

George Simion roagă oamenii să fie alături de AUR, spunând că „vom mergem până la capăt. Nu vor reuși să ne intimideze cu absolut nimic. Suntem un ghimpe în coasta lor.Noi nu vom face compromisuri cu partidele sistemului. Îi vom obliga să pună un guvern de patrioți, de oameni care să lupte pentru români.”

Reprezentantul AUR susține că sunt cenzurați prin anularea emisiunilor la care urmau să participe candidații partidului. Emisiunile la care trebuia să ajungă Dan Tănasă, cunoscut pentru activismul său civic, pentru acțiunile întreprinse în apărarea drepturilor românilor, a simbolurilor și valorilor românești în județele Harghita, Covasna și Mureș, au fost anulate din diverse motive.

„Haideți să facem dreptate pentru România! Haideți să oprim toate nedreptățile care ni s-au întâmplat în ultimii ani. Este timpul pentru Unirea Românilor!” îndeamnă copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion.