George Simion, către români: Ieşiţi masiv la vot, dar nu puneţi ştampila pe „comasaţi”

Într-o declarație înregistrată video și publicată online, George Simion, președintele AUR, a îndemnat românii să iasă la vot la alegerile din acest an, începând cu cele din 9 iunie și să pună ștampila “împotriva comasaților”.

Liderul AUR a mai afirmat că partidul pe care-l conduce a devenit „spaima globaliștilor”, acesta fiind de părere că pentru a împiedica o victorie a acestora, românii trebuie să iasă masiv la urne.

„Datoria publică a ajuns la 52,4%, a depășit acel prag inimaginabil în alți ani, de 50%. În guvernarea lui Ciolacu, în președinția lui Klaus Werner Iohannis, care se plimbă în continuare cu avioane particulare, pe banii voștri. […]

Suntem spaima lor. Spaima celor ne-au închis în casă, spaima celor care au luat miliarde de pe dozele de vaccin și ne-au închis bisericile. Spaima globaliștilor.

Suntem puternici și de-acum, în fiecare zi de până la 9 iunie, trebuie să fie o luptă neîncetată, pentru a convinge fiecare român să iasă la vot. Îndemn fiecare român, să pună ștampila pe oricine, pe cine vor ei. Au mai apărut partide noi, precum Partidul Diaspora Europeană, sunt candidați independenți. Pe oricine, dar nu pe partidul comasat.

Avem o singură țintă: PSD-ul și PNL-ul să ia împreună sub 40%. Asta să vă determine să ieșiți la vot și să puneți ștampila împotriva comasaților. Asta să vă determine să ieșiți la vot și să puneți ștampila împotriva comasaților”, a declarat George Simion.