ROPRES

George Simion: Biserica acționează cu dragoste creștină și asta împiedică apariția grozăviilor pe care le-am văzut la Voluntari, sub nasul clanului Pandele

Distribuiți acest articol!

Președintele AUR, George Simion, afirmă că dragostea creștină, nu dosarul cu șină, va salva lumea, în contextul grozăviilor care au avut loc în azilele de bătrâni de Voluntari. George Simion cere trecerea ca instituțiile sociale să fie trecute în subordinea Bisericii Ortodoxe Române și închiderea DGASPC-urilor, adevărate industrii ale morții.

„De ce azile sub administrația dezastruoasă a statului și nu sub patronajul bisericii?

Dacă e ceva ce ne-a învățat cazul „azilelor groazei” este că statul actual este incapabil de grijă pentru semenii noștri. Acest caz oribil s-a petrecut sub ochii statului, care îi avea larg închiși.

Îngrijirea oamenilor nu poate avea loc în absența dragostei. De-aceea, n-am auzit niciodată de scandaluri asemănătoare în cele câteva sute de instituții sociale aflate sub patronajul Bisericii Ortodoxe Române sau al celorlalte culte. Biserica acționează cu dragoste creștină și asta împiedică apariția grozăviilor pe care le-am văzut la Voluntari, sub nasul clanului Pandele.

E momentul ca statul ineficient și birocratic să lase grija pentru copii și bătrâni celor care se ocupă de asta cel mai bine. Dragostea creștină, nu dosarul cu șină, va salva lumea!”, a declarat președintele AUR George Simion.

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...