George Simion (AUR): Ajunge cu politica divide et impera. A venit vremea să ne unim pentru un proiect de țară

Liderul AUR, George Simion, a explicat de ce este important ca în aceste momente românii din generații diferite să se unească și să lucreze la un proiect comun: România de mâine.

Ce înseamnă România de mâine? Potrivit viziunii AUR, proiectul se referă, printre altele, la sprijinirea micului producător, a țăranului român și apărarea drepturilor acestui popor de a folosi resursele naturale ale țării.

„Facem parte din generații diferite care trebuie să-și intersecteze mesajul și gândirea pentru România de mâine. Tot ce înseamnă producător român și afacere românească a fost lovit. Trebuie luate măsuri de favorizare a afacerilor românești, în actuala criză trebuie să implementăm coșul țărănesc”, a subliniat Simion în cadrul Emisiunii „Tu ce crezi” de la Radio Gold FM.

„Majoritatea colegilor mei de generație au plecat. Noi vrem să oferim locuri de muncă tinerilor și, prin efortul tuturor generațiilor, să reconstruim România. Pra mult am fost divizați în tineri-vârstnici, diaspora și cei din țară etc. Pentru tineri programe de susținere pentru viitoarele familii”, a precizat George Simion.

Alianța pentru Unirea Românilor, partidul patrioților români condus de George Simion și Claudiu Târziu, este singurul partid antisistem ce are liste complete pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.