George Simion, apel către susținători: Veniți în 27 februarie la București cu mașini, camioane, oi, capre, vaci și „haideți să dăm cu ăștia de pământ”

Copreședintele partidului de extremă dreapta AUR, George Simion, a făcut apel la susținători, marți, într-o transmisie LIVE pe Facebook, să vină la mitingul anunțat de AUR pentru 27 februarie în București, cu mașini, camioane, oi, capre, vaci și i-a îndemnat „haideți să dăm cu ăștia de pământ”.

„Avem nevoie de voi ca să continuăm lupta cu hoții. Pregătiți-vă cu mașini, care aveți oi veniți cu oi, care aveți capre veniți cu capre, care aveți vaci veniți cu vaci, care aveți camioane, că sunt mulți șoferi de camioane, veniți în București și haideți să dăm cu ăștia de pământ, pentru că nu se mai poate așa ceva. Pur și simplu nu se mai poate așa ceva”, a afirmat George Simion.

Acesta a susținut că „nu s-a dezis nici biserica, nici Academia” de AUR.

„Pe 27 februarie, veniți la miting să fim zeci de mii, sute de mii și o să vedeți că nu s-a dezis nici biserica, nici Academia și că comunicăm și la nivel internațional. Singur nu pot să le fac față la ăștia, veniți toți în stradă, pregătiți-vă”, a afirmat Simion.

George Simion a anunțat mitingul într-o postare din 3 februarie de pe Facebook: „Ne vedem duminică, 27, la Universitate într-o coloană mare precum în Canada”.