George Simion: Alertă națională! Ciolacu vinde țara bucată cu bucată

Liderul AUR, George Simion, afirmă că premierul Marcel Ciolacu vinde țara bucată cu bucată – asta este concluzia vizitei primului covrigar al țării în Qatar. Investițiile despre care ne vorbeau Ciolacu, Grindeanu și alți tiriplici din Guvern sunt, în realitate, doar o punere pe tavă a unor active strategice românești.

”Portul Constanța și Tarom, cândva două dintre bijuteriile coroanei economice ale României, au devenit doar simple mărfuri pe masa negocierilor.

Ce face Ciolacu? Vinde și ce a mai rămas din România. Pune în pericol suveranitatea și securitatea economică a României după ce a distrus tot ce se mai putea distruge în țară, a decis să și vândă ce se mai poate vinde, bucată cu bucată.

În februarie 2021, Marcel Ciolacu posta pe contul de Facebook următorul mesaj: SPUNE NU VÂNZĂRII CEC BANK, AEROPORTURI BUCUREȘTI, TAROM, HIDROELECTRICA, ROMGAZ, TRANSGAZ, NUCLEARELECTRICA.

Îl acuza la acea vreme pe Cîțu că e vânzătorul României. La 3 ani distanță de la acea minunată postare, ce face Ciolacu? Fix ceea ce îl critica pe Florin Cîțu și guvernarea liberalo-useristă de la acea vreme.În acel moment, Ciolacu spunea că vânzarea companiilor românești este o crimă economică!

Ce s-a schimbat Marcele? Cui ați promis toate aceste companii? Anul trecut ați început cu Hidroelectrica. Anul ăsta continuați cu Tarom și cu Portul Constanța? Unde vă veți opri?

Marcele, Nicule, Klause, nu vă jucați cu focul!În astfel de momente, în care economia globală este zguduită de incertitudini și de crize, în momente în care noi, ca țară, ar trebui să ne consolidăm activele naționale, nu să le scoatem la vânzare, este devastator să vedem cum liderii aleși să protejeze interesele naționale par mai degrabă interesați să facă afaceri sub masca promovării investițiilor străine.

Aceste „investiții” nu sunt decât noi și noi capitulări în fața intereselor externe statului român, care nu fac altceva decât să ne vândă viitorul pentru promisiuni efemere.

Marcele, Nicule, Klause, asta e strategia voastră economică pentru a obține bani la buget pentru cheltuielile voastre electorale? Să vindeți tot? Asta nu e strategie, ci e JAF la drumul mare!

De ce ar trebui să dăm unor entități străine controlul asupra unor puncte cheie ale infrastructurii și economiei naționale? Care este logica din spatele acestor decizii, când ar trebui să ne întărim pozițiile strategice, nu să le diluăm?

Mă frapează lipsa de discuție și dezbateri despre acest subiect, cum românii sunt lăsați în ceață, ca de obicei, primind informații fragmentate, neexistând, de fapt, o discuție reală despre consecințele pe termen lung ale acestor vânzări.

Ciolacu vinde țara! GATA! AJUNGE!

Este o nouă trădare a intereselor poporului român înfăptuită de PSD și PNL! Este încă una la multele care au avut loc în ultimii 34 de ani, care ne-au transformat din stăpâni la noi în țară în sclavii intereselor străine.

Pe 9 iunie trebuie să spunem STOP, să cerem socoteală și să ne opunem acestei direcții periculoase în care ne îndreaptă PSD și PNL.

Vom sta nepăsători în timp ce activele noastre sunt scoase pe taraba internațională? Sau alegem să ne mobilizăm, să ne informăm, să discutăm și să acționăm?

Este datoria noastră, a fiecărui cetățean român, să fim vigilenți și să participăm activ la astfel de decizii care ne afectează viitorul.

România trebuie să rămână stăpână pe propriile resurse, iar astfel de decizii importante trebuie să fie luate transparent și în beneficiul real al românilor.România nu este de vânzare!”, spune Simion