ROPRES

George Simion, alături de muncitorii de la STB: “Aceste concedieri abuzive sunt un atac la adresa oamenilor care muncesc cinstit în această țară”

Distribuiți acest articol!

Muncitorii de la Societatea de Transport București au organizat un protest în urma concedierii abuzive a peste 200 de șoferi de autobuz. Directorul PNL al STB, Adrian Criț, a concediat șoferii la ordinul lui Nicușor Dan deoarece au avut curajul să își ceară drepturile.

Oamenii îi cer demisia lui directorului Adrian Criț și primarului Capitalei Nicușor Dan. Liderul AUR, George Simion, le-a promis oamenilor că lucrurile nu vor rămâne așa, iar avocații partidului AUR îi vor sprijini gratuit pentru a contestă concedierile abuzive. George Simion a declarat că aceste concedieri abuzive este un atac la adresa oamenilor care muncesc cinstit în această țară.

Câteva comentarii ale internauților la clipul video postat de George Simion pe Facebook:

“Faceți ceva pentru români! Fapte, că de vorbe suntem sătui . Vreau sa mă întorc in România …Printre străini viața e dificilă rău”, scrie Larisa.

“Calm cu astea nu merge. Au distrus România. Cu furci cu topoare pe ei, căci cu protestele pașnice nu se rezolvă nimic”, scrie un alt utilizator.

“Demisia la toți. Toți sunt hoiți! Avem cei mai corupți si trădători parlamentari în frunte cu Iohannis”, comentează Ileana.

“Domnilor în ce țară trăim… Slugi am ajuns… Simion singurul care vă vrea binele”, spune un alt utilizator.

“Ce datorie oamenii buni, ca dă din populație afară pe uși de la serviciu oameni simpli care vor locuri de muncă, și să aibă din ce trăi ca să își întrețină familiile”, zice un alt utilizator.

“Ce fel de oameni sunt acești politicieni care lasă șoferii pe drumuri fără sa gândească că au familii case de întreținut și au o viața care trebuie trăită !! Cu ce dacă nu au bani”, comentează Maria. 

Știre în curs de actualizare. 


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...