George Simion a mers la ANRE dar directorul nu era la muncă: ați primit facturile? ieșiți la protest

George Simion a mers la ANRE dar directorul nu era la muncă: „ați primit facturile, ieșiți la protest”.

Președintele AUR a mers la ANRE ca să discute despre facturile românilor. Unele dintre acestea ating zeci de mii de lei pentru locuințe, nu fabrici, iar cetățenii trebuie să le plătească.

George Simion îndeamnă pe români să iasă în stradă: nu mai acceptați bătaie de joc, ieșiți în stradă. Ei nu vin la muncă deși au salarii de peste 10.000 de euro. Oare câte luni muncește un român ca să poată vedea așa de mulți bani?

Directorul acestei instituții câștigă peste 10.000 de euro. Așa își votează politicienii singuri salariile. Nici un director nu se află aici, toți câștigă sume mari.”

George Simion nu a fost primit în interiorul instituției , deși este liderul al partidului AUR și parlamentar al statului român.

„La STB directorii nu sunt, am dorit să merg acolo dar am aflat de la șoferi că nu era venit.

M-a oprit un poștas acum câteva zile să îmi spună cât am salariul: 1.700 de lei. Eu am venit să văd ce face directorul și el nu este la muncă.

ANRE trebuie să supravegheze liberalizarea prețurilor. Am fost la instituție și directorul de la PSD nu este prezent. Cer românilor să nu mai suporte ceea ce se întâmplă. Această instituție este condusă de către PSD. Nu au venit la muncă” a declarat președintele AUR George Simion.

Protestul va avea loc la Universitate pe 2 octombrie. Organizatorii așteaptă între 10.000 și 20.000 de persoane. Evenimentul va avea loc la Universitate începând cu ora 14.00.