George Scupra, declarații cu privire la carantinarea orașului OVIDIU. VIDEO!

George Scupra, primarul din Ovidiu, a făcut o serie de declarații cu privire la măsura carantinării localității. Acesta a oferit asigurări că toate lucrurile se află sub control, iar locuitorii nu au de ce să se teamă. CNSU a propus carantinarea orașului Ovidiu, începând de sâmbătă, 7 noiembrie, ora 20.00.

Primarul orașului Ovidiu, George Scupra a declarat că la nivelul orașului, în prezent, toate școlile sunt închise, iar masca este obligatorie în toate spațiile publice. În ceea ce privește Primăria, aceasta funcționează parțial în sistemul telemuncă. Persoanele care au serviciul în afara localității vor avea nevoie de o adeverință de la angajator, pentru a se putea deplasa în afara localității.

Amintim că este vorba despre carantină parțială, doar pentru orașul Ovidiu, nu și pentru satele aferente acestuia: Poiana și Culmea.

Rute ocolitoare

Spre informarea cetățenilor, pentru a fi pregătiți în momentul în care va intra în vigoare măsura carantinării orașului Ovidiu, vă comunicăm rutele ocolitoare care pot fi folosite:

1. Autostrada A4;

2. Constanța – DC 86 – Năvodari – DJ 226 – Lumina.

Traficul va fi deviat, după cum urmează:

– dinspre Constanța către Ovidiu, pe DN 2A, la sensul giratoriu de la intrarea în orașul Ovidiu, zona Cartier Sud;

– dinspre Constanța, DN 3C – DC89 – A4;

– dinspre localitatea Mihail Kogălniceanu către orașul Ovidiu, pe DN 2A, la sensul giratoriu de la intersecție cu Autostrada A4;

– dinspre localitatea Nazarcea către orașul Ovidiu, pe DJ 228A, la sensul giratoriu de la intrarea din orașul Ovidiu;

– dinspre localitatea Poiana, se va permite tranzitul, cu interzicerea opririi, pe DN 3C, către Constanța și pe DN 3C, către localitatea Lumina, prin sensul giratoriu cu Autostrada A4

D.M.

Video: