George Clooney a dăruit câte 1 milion de dolari fiecărui prieten care l-a ajutat înainte să devină faimos

De ceva vreme se zvonește că George Clooney (59 de ani) ar fi oferit prietenilor săi 14 milioane de dolari, câte 1 milion de fiecare prieten care l-a ajutat înainte ca actorul să devină faimos și să ajungă la o avere impresionantă de aproape 500 de milioane de dolari. 

De curând George a confirmat acest zvon, dezvăluind că i-a chemat pe ”băieți” la el acasă în 2013 și a dăruit fiecăruia câte o valiză care conținea 1 milion de dolari. Mărturisirea a venit în timpul unui interviu pentru GQ.  

Eu și Amal abia ce ne cunoscusem, nu eram încă împreună. Eram singur. Toți îmbătrâneam. Aveam 52 de ani. Și majoritatea prietenilor mei sunt mai bătrâni ca mine. Era 2013 și tocmai ce ieșea Gravity și pentru că nu aveau bani să ne plătească, de-au dat procente din încasări. Și a fost un mare succes! Deci aveam ceva bani. Și m-am gândit că ceea ce am cu adevărat sunt acești tipi care, în 35 de ani, m-au ajutat într-un fel sau altul. Am dormit pe canapelele lor când eram falit. M-au împrumutat cu bani. M-au ajutat de fiecare dată când aveam nevoie de ajutor. I-am ajutat și eu de-a lungul anilor. Suntem prieteni buni. Și m-am gândit că fără ei nu aș avea ce am acum. Practic, dacă eram lovit de un autobuz, erau toți trecuți în testament. Dar, de ce naiba să aștept să mă lovească autobuzul?, mi-am zis. Așa că i-am chemat la mine și le-am arătat pe o hartă locurile pe unde am ajuns și ce am reușit să fac datorită lor. Și i-am întrebat -Cum aș putea să răsplătesc oamenii pentru așa ceva? Ce spuneți de 1 milion de dolari? Și partea și mai tare este că era pe 28 septembrie și un an mai târziu,

 » sursa: qbebe.ro