George Burcea despre Andreea Bălan: ”Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei”

”Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei. Că n-o să am nici în 15 ani ce are ea. Că proiectele ei sunt mai mari de 50 de ori decât ale mele. Nu vreau să mă bag cu Andreea Bălan sau cu Andreea Antonescu, în certuri, pentru că știu în ce zone duc anumite scandaluri”, a dezvăluit George Burcea la Ferma.

andreea balan si george burcea

Andreea Antonescu a sărit în apărarea fostei sale colege de trupă

Concurenta la rândul ei în Fermă, Andreea Antonescu a simțit nevoia să îi ia apărarea fostei sale colege de trupă, menționând că nu crede că artista i-ar fi aruncat așa ceva în față actorului.

”Nu am cum să cred așa ceva. Chiar nu. Adică o știm pe Andreea și cu bune, și cu rele. Știu că Andreea se zbătea și s-ar fi bucurat. Hai să fim serioși, cine nu se bucură ca omul de lângă el să ajungă cineva?”, a declarat Andreea Antonescu.

George Burcea: ”Am încercat să mă feresc de cei care se cred buricul pământului. Nu mi-a ieșit”

George Burcea a continuat să vorbească despre fosta lui soție, menționând că toată viața lui s-a ferit de oamenii care se cred buricul pământului, așa cum se crede, din punctul lui de vedere, Andreea Bălan.

”Sunt anumite persoane care cred că tot ceea ce îi înconjoară le aparține și sunt genul de oameni care cred că ei sunt buricul pământului. Eu am încercat mereu să mă feresc de genul acesta de persoane. N-am reușit”, a mai continuat actorul.

Andreea Bălan, în lacrimi după despărțirea de George Burcea

Andreea Antonescu mai spune că Andreea Bălan a suferit enorm când relația ei cu George s-a sfârșit și că în ultimele luni a plâns de mai multe ori din această cauză.

 » sursa: qbebe.ro