George Badiu de la AUR Vrancea: județul este condus de un CARTEL format din două partide. STOP

„Am ales să candidez din partea AUR la Camera Deputaților pentru a schimba ceva în România pentru că de 30 de ani ne-am săturat de aceiași hoți care se rotesc la putere, fără să le pese de români, fără să îi intereseze de nevoile românului obișnuit. Sunt interesați doar de buzunarul propriu.” susține George Badiu într-o declarație postată pe contul său de facebook.

 
George Badiu spune că și-a dorit din tot sufletul să fie parte a unei schimbări în România. Acum, are această posibilitate prin intermediul AUR, despre care spune că este singura formațiune politică ce își propune revitalizarea spiritului național românesc și apărarea intereselor românilor, fiind un partid compus doar din oameni patrioți, care vor să apere interesul producătorului român, resursele naturale ale țării noastre etc. 

„Alianța pentru Unirea Românilor este un partid nou, compus în cea mai mare parte din tineri, sunt oameni care nu au mai făcut politică, sunt oameni dornici de a schimba ceva în România, oameni care își canalizează eforturile pentru transformarea României în țara care ar fi trebuit să devină și din păcate nu a devenit în ultimii 30 de ani.”, susține candidatul AUR.

„Știm cu toții că județul Vrancea și nu numai, este condus de 30 de ani de un cartel, compus din mai multe forțe așa zis politice, care nu prea nici o treabă cu politica, sunt forțe caracteristice părții gri a societății, în partea interlopă. 


Știm cu toții că de zeci de ani vrâncenii au fost nevoiți să plece peste mări și țări să își câștige existența. De ce? Pentru că județul este condus în mod despotic de un grup de oameni interesați doar de propriul buzunar și interesați de binele populației din județ. Știm cu toții în ce fel au fost distruse fabricile din județul Vrancea. Știm și vedem în ce mâni au încăput proprietăți imobiliare. Tot ce înseamnă afaceri în județul Vrancea este în mâna unui cerc de oameni care nu au nici un fel de scrupule. Vedem cu toții acest dezastru din care efectiv nu se dorește să se iasă. Suntem sclavi pe moșia unor despoți care ne doresc undeva acolo jos, să nu putem să ridicăm niciodată glasul.” spune în George Badiu declarația video postată

Din această cauză, George Badiu îndeamnă oamenii să vină alături de AUR, ca „să dăm o palmă cartelurilor de interese și găștilor de șmecheri care au făcut județul Vrancea unul dintre cele mai neatractive județe din țară în privința investițiilor.”