George Badiu (AUR): Pregătim suspendarea lui Iohannis. Alianța PNL-PSD se va destrăma în câteva luni

Alianța pentru Unirea Românilor a demarat deja campania de strângere de semnături pentru suspendarea președintelui Iohannis. Astăzi se împlinesc șapte ani de la alegerile prezidențiale din 2014, șapte ani de când România este condusă de un regim care își disprețuiește poporul.

Ultima mutare, aceea de a introduce PSD-ul la guvernare, arată disperarea lui Klaus Iohannis, care se teme că AUR va reuși să pună capăt mandatului său de președinte, consideră deputatul AUR George Badiu. Iohannis speră că astfel parlamentarii PSD nu vor susține suspendarea sa. Dar, mai mult decât atât, punctează deputatul AUR, PSD-ul va susține în Parlament adoptarea legii discriminatorii dintre vaccinați și nevaccinați, „călcând în picioare așteptările votanților social-democrați și aliniindu-se intereselor obscure ale Marii Finanțe Mondiale, deținătoare a tuturor fabricilor în care se prepară vaccinurile”.

Badiu subliniază că Iohannis a demonstrat încă din primul mandat că apără interese străine de România, însă, începând cu anul 2019, a devansat-o și pe Dăncilă la acest capitol. La fel de grav este faptul că președintele Iohannis încalcă în mod flagrant Constituția României chiar dacă a jurat să o respecte întocmai.

„Ceea ce se observă la Iohannis este evident pentru toți românii, anume un total dispreț față de poporul ce l-a propulsat în fotoliul din Cotroceni, o lene împletită cu un crunt dezinteres față de problemele acestei nații și un trai de huzur pe care niciun alt șef de stat de pe aceste meleaguri nu l-a avut. Salvatorul providențial cu care ne-am pricopsit a început să se creadă ceea ce nu este și își aranjează, mai nou, călătorii în lumea arabă, încercând să calce pe urmele lui Ceaușescu și să joace rolul unui negociator între interesele arabe și cele evreiești în Orientul Mijlociu. Îl anunț pe prezident că dragostea dintre PNL și PSD nu va dura decât câteva luni, după care va interveni un divorț cu năbădăi. Semnăturile noastre vor fi pregătite până atunci”, a mai spus Badiu.