Generalul Nicolae Roman, deputat AUR: Tot sistemul de sănătate din România trebuie reclădit

Incidentul de la Spitalul Matei Balș din București, care a provocat moartea a cinci persoane, a creat mari controverse atât în presa națională cât și în cea internațională, iar despre acest subiect ne-a vorbit mai multe Generalul Nicolae Roman, deputat AUR, în cadrul emisiunii FOCUS cu Olivia Bulboacă.

„Daca nu vom rade din temelie aceste instituții spitalicești și să construim altele, vom cheltui foarte mulți bani. Pentru a face un astfel de lucru, trebuie să se inceapă si AUR-ul exact asta a încercat prin gestul politic pe care l-a facut cerând ca, banii statului pentru susținerea partidelor politice din acest an, să fie alocați construirii spitalelor”, a declarat Generalul Roman.

Una dintre soluțiile propuse de General pentru prevenirea situațiilor respective constă în faptul că „partidul Alianța pentru Unirea Românilor cere ca țara să se miște. Nu putem permite să continuam în această spirală care ne duce în jos. Noi trebuie să găsim resursele necesre pentru a ieși din acest cerc vicios alături de omeni de valoare și partidul AUR a început să solicite sprijinul unor oameni cu preocupări deosebite din mediul academic, intelectuali care au opere în spate, inventatori care pun la dispoziție invențiile lor și au început să facă publice aceste lucruri, fiindcă partidul AUR a găsit și are soluții„.

Remintim faptul că la finalul lunii ianuarie 2021, la Institutul Matei Balș din capitală, s-a produs un incendiu în urma căruia au murit cinci persone, iar evenimentul a fost prezentat și comentat până și în presa internațională. Printre publicațiile care au scris despre evenimentul tragic din România se numără și agenția de presă Reuters.

Inregistrarea întregii emisiuni FOCUS cu Olivi Bulbocă din 22 februarie, o puteți urmări aici.