Găștile de derbedei terorizează pensionari: Putea să moară în urma acestui atac!

Într-un cartier din Buzău, un pensionar a fost pe punctul de a se sufoca după ce o gașcă de băieți de cartier au pulverizat spray iritant și apoi i-au blocat ușa. Incidentul s-a petrecut zilele trecute, imediat după lăsarea întunericului. Barbatul declară că după atac abia a reușit să ajungă acasă.

”Nu apucasem să apăs butonul la lift, când s-a deschis ușa și mi-au dat cu spray. Am crezut că nu mai scap, nu mai pueam respira după ce au pulverizat gaz iritant.Apoi mi-au trântit ușa în nas și nu mai știu ce s-a întâmplat. Am fost dus pe brațe acasă de vecini.” povestește victima.

Vecinii și-au pierdut orice speranță de a mai fi protejați de către autorități.

”Acest domn putea să moară în urma acestui atac. De frica acestor derbedei, toți se tem și nu mai spun nimic”. se plânge o altă locatară.

De frica șmecherilor de cartier, bătrânul nu a mai depus plângere la poliție. Ce rost avea să depună plângere? Și-așa nu le face nimeni nimic! Au ajuns să-ți râdă în nas și să te amenințe cu tot felul, iar noi ne-am obișnuit. Mie mi-au furat brăduții din fața geamului și în loc să-i caute, polițiștii au facut mișto de noi și au zis că îi vor prinde când o să le aducem imagini de pe camere, a declarat un alt vecin.

Sursă text: adevărul.ro

Sursă foto: dan-blog.ro