Gabriela Firea reacționează dintre „roșiile și ardeii” din grădina mamei: S-a unit „dreapta”!! Wooooowww!!! Cine??

Gabriela Firea a reacționat sarcastic pe Facebook, sâmbătă, după ce ce liderii PNL și USR-PLUS au anunțat că s-au înțeles și vor avea candidați comuni la Primăria Capitalei și la primăriile de sector în alegerile locale din 27 septembrie. Ea spune că a fost deranjată de presă pentru o reacție în timp ce se afla „printre roșiile și ardeii din grădinița mamei” și ca dovadă publică și o galerie foto în timp ce execută lucrări de „copilit”.

Edilul, care va candida din partea PSD pentru un nou mandat, minimalizează importanța evenimentului politic de sâmbătă într-o tiradă ironică: „Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!! Dacă nu ar fi de râs, ar fi chiar de plâns!” – scrie Gabriela Firea.

Ea își atacă apoi rivalii politici reproșându-le liberalilor nerealizările de la guvernare, iar celor din USR că nu au o ideologie închegată. Gabriela Firea spune că reacția sa nu poate să fie decât de „dezgust” pentru manipularea pe care o practică adversarii ei politici și se îndoiește de unitatea dreptei, pe care o califică drept o „parodie”.

„Aveam de toate, dar nu aveam „dreapta” unită! Unită să ce? Să fure? Să mintă? Să aducă în posturi-cheie semidocți, rubedenii,

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro