Gabriela Firea răspunde acuzațiilor aduse de către Vlad Voiculescu, în legătură cu problemele existente la Matei Balș

Gabriela Firea i-a dat replica lui Vlad Voiculescu, care a acuzat-o că este principala responsabilă de lipsa căldurii din spitalele bucureștene: „Mor bolnavi din cauza incompetenței criminale care vă caracterizează”.

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, i-a transmis ministrului Sănătății să nu mai dea vina pe „pe mercur retrograd, birocrație, Firea, PSD, Oprescu, Băsescu, Videanu, gaura din stratul de ozon sau ce vă vine în minte” și să se informeze că anul acesta România se confruntă cu cea mai gravă criză de termoficare din ultimii 30 de ani.

Răspunsul Gabrielei Firea la acuzațiile aduse de către Vlad Voiculescu

„Domnule ministru al sănătatii cu repetiție, în mandatul căruia mor bolnavi în spitale nu de afecțiunea pentru care s-au internat, ci din cauza incompetenței criminale care vă caracterizează pe Dvs și pe guvernanții de dreapta. Nu mai dați vina pe mercur retrograd, birocrație, Firea, Psd, Oprescu, Basescu, Videanu, gaura din stratul de ozon sau ce vă vine în minte, pentru că vă faceți de râs, mai mult decât vă faceți oricum, prin prestația lamentabila pe care o aveți ca ministru, prin interesele oculte pe care le aveți în Sănătate, prin studiile dubioase etc. Dovediți cu fiecare declaratie că sunteți prost informat (…) Ar fi trebuit să cunoașteți faptul că anul acesta avem cea mai gravă criză de termoficare din ultimii 30 de ani. Motivul este ca Bucurestiul e alimentat în mod curent cu DOAR 2 CET-uri, in loc de 6 cate au fost construite initial si cate ar fi necesare.În dimineata groazei când a izbucnit incendiul de la Matei Balș nu era nicio avarie în zona, deci nu mai dați vina pe Firea si compania infiintata de mine si echipa mea – Termoenergetica, pentru a putea atrage fonduri europene necesare reabilitarii retelei de termoficare – ceea ce am și făcut (300 mil euro). Si prin care am reabilitat 270 km de conductă, ceea ce nu va face in 4 ani colegul dvs de la primărie. Oamenii din Sectorul 2, unde se afla și spitalul, dar si cei din celelalte sectoare, tremură de frig în case pentru că dumneavoastră, cei din guvernarea PNL – USR Plus, nu investiți în CET-uri, nu le reparati, nu le modernizati. CET-urile, domnule ministru incompetent și cinic, aparțin de ELCEN – adica de Guvern, prin Ministerul Energiei.

Sursă text: romaniatv.net

Sursă foto: antena3.ro