Gabriela Firea îi răspunde lui Robert Negoiță: „A omis să precizeze perioada și contextul faptelor”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, despre care Robert Negoiță spune că în 2019 a vrut să plece din PSD și să-și facă propriul partid, îl acuză pe edilul Sectorului 3 că a omis să precizeze „perioada și contextul faptelor”.  

Robert Negoiță a dezvăluit joi seara, la Digi24, că înainte de alegerile prezidențiale din 2019, când Gabriela Firea intrase în conflict cu Liviu Dragnea, aceasta a vrut să-și facă propriul partid, în care îl chema să i se alăture.  „Doamna Firea se pregătea să-și facă partid, îmi spunea mie să mergem împreună pe un alt drum, pe altceva, că nu se mai poate în PSD”, a afirmat Robert Negoiță, primarul sectorului 3, care de curând a plecat din PSD, și-a făcut propriul partid și s-a aliat cu Victor Ponta.

Întrebat când se întâmpla aceasta, Robert Negoiță a precizat că era înainte de alegerile prezidențiale din 2019, când Gabriela Firea nu mai era decât membru simplu în PSD, „înainte să se împace cu dl. Dragnea, să se împace cu dna. Dăncilă și să o recomande ca fiind soluția pentru România. Da, era partidul Oxigen sau Partidul Verzilor, ceva de genul acesta”, a adăugat Negoiță. „Adică, cum poate să-mi spună mie acum că am trădat PSD,

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro