Gabriela Firea, după ce Nicuşor Dan a spus că rămâne de văzut dacă aceasta va fi susţinută de PSD pentru primăria Capitalei: Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia!

”Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia!”, a scris marţi Gabriela Firea, pe Facebook, după ce Nicuşor Dan a declarat într-un interviu la Prima TV că rămâne de văzut dacă aceasta va fi susţinută de PSD pentru o candidatură la primăria Capitalei. ”O ruşine pentru Capitală! Zero profesionalism! Zero caracter!”, a mai spus ea despre actualul primar.

”Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia! Vai de bucureşteni! Un primar incapabil să rezolve problemele curente, care a blocat toate şantierele publice şi private, care nu are soluţie miraculoasă pentru trafic şi termoficare – aşa cum se jura în campanie -, care nu mai investeşte în spitale şi infrastructură, dar care, mai nou, se erijează în analist politic!”, a scris Firea.

Ea continuă: ”O ruşine pentru Capitală! Zero profesionalism! Zero caracter!”.

Primarul General al Capitalei Nicuşor Dan a afirmat, în week-end, întrebat dacă, în virtutea colaborării de la guvernare, se aşteaptă ca PNL să o susţină pe Gabriela Firea la viitoarele alegeri locale pentru funcţia de primar general, că „este o discuţie dacă Gabriela Firea va fi susţinută de PSD”.

„Este o discuţie dacă Gabriela Firea va fi susţinută de PSD. Eu nu am văzut la această doamnă decât – i-am şi spus un la un moment dat ”doamna voucher” – n-a ştiut decât să dea vouchere pe diferite categorii de cetăţeni, n-am văzut un alt tip de politică şi cred că Bucureştiul are nevoie totuşi de o direcţie structurală care să rezolve, să răspundă la marile probleme structurale pe care Bucureştiul le are. Şi nu cred că Gabriela Firea are capacitatea de a răspunde la asta”, a declarat Nicuşor Dan duminică, la Prima Tv.