Gabriela Firea, despre Alianţa Pro Bucureşti 2020: O alianţă a răului, doresc să omoare candidatul Firea

Primarul general Gabriela Firea a declarat, duminică seara, că Alianţa Pro Bucureşti 2020 este una a răului şi că face jocul PNL şi USR.

„Este o alianţă a răului, pentru că ei împreună doresc să omoare candidatul Gabriela Firea, primarul general Gabriela Firea şi dacă nu reuşesc, măcar vor să contribuie la destabilizarea mea şi să facă un mare serviciu celuilalt candidat. Fac jocul PNL şi USR”, a declarat Firea, la Antena 3, potrivit Agerpres.

Ea a afirmat că este o alianţă între doi oameni care nu se respectă.

„Tu să fii deputat deputat de Teleorman PSD şi de două ori primar PSD în Bucureşti şi să faci jocurile PNL-ului în Bucureşti, care a votat împotrivă atât în Consiliul General, cât şi în consiliile locale de la sectoare, este o trădare faţă de cetăţeni în primul rând, iar domnul Ponta nu se sfieşte să spună în apariţii televizate că toţi nemulţumiţii de la PNL să se ducă la USR, deci face campanie USR-ului. La fel, Robert Negoiţă spune că cei care sunt nemulţumiţi de PSD să se ducă la dumnealui. În primul rând nu toată lumea trădează, nu toată lumea se reorienteză în funcţie de evenimente (…) când am aflat zilele acestea că inclusiv s-a pretat să-mi facă plângere penală pe numele meu de primar general,

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro